Tarinamme

Superior Salmon Trout Finland Oy syntyi halusta saada lisättyä kotimaisen kalan kasvatusta ja kulutusta. Nykyisin suomalaisten syömästä kalasta enää alle viidesosa on kotimaista. Tähän on saatava pikaisesti merkittävä parannus.

Missionamme on saattaa yhteen kotimaisen kirjolohen kasvattajat, jalostajat, kauppiaat ja kuluttajat. Yhteistyökumppaneitamme ovat lisäksi elintarvike- ja valmisruokateollisuus sekä myös rehuteollisuus.

Tavoitteenamme on koko kala-alan yhteistyöllä saada lisättyä kotimaisen kirjolohen ja muun kotimaisen kalan kulutusta. Lisäksi haluamme vaikuttaa siihen, että ekologinen ja vastuullinen kotimainen kalankasvatus saa merkittävästi lisää kasvatuslupia. Samalla luomme lisää työtä suomalaisille.

Haluamme myös lisätä kotimaisen kirjolohen ja siitä valmistettujen korkealaatuisten tuotteiden vientiä. Erityisesti kirjolohen mäti on kysytty tuote vientimarkkinoillakin.

Intohimonamme on lisäksi kirjolohen fileoinnissa syntyvien sivujakeiden maksimaalinen hyödyntäminen niin ihmisten kuin lemmikkieläintenkin ruokana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.